Mobiele applicaties_

Cross-platform, zowel voor Android als voor Apple

Ik heb interesse

Laat je gegevens achter en we contacteren je graag vrijblijvend voor een woordje uitleg of om verdere stappen te bespreken.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

0032 (0)15 68 94 08

0032 (0)15 68 94 08

Okappi | Web -en applicatiebouwers

Dat we jouw verhaal willen vertellen met de grootste zorg weet je natuurlijk al. Dat we ook apps ontwikkelen van A tot Z is misschien een verrassing.

Wist je dat 4 op 5 Belgen mobiele applicaties gebruiken en dat we onze smartphone wel 2617 per dag aanraken? Dat is ongeveer 2 miljoen keer per jaar! Lijkt ons wel de moeite waard om in te investeren. Nog niet helemaal overtuigd? Een app geeft je de mogelijkheid om rechtstreeks met je doelgroep te communiceren en bied je de kans om je product of service op een fijne manier te promoten.

Over tot de kern van de zaak, wat kunnen wij voor jou doen? We starten graag met een gesprek, want praten werkt. Wat moet de app doen? Waarom wil je een app? Wat is het verhaal dat je wil brengen? Hoe gaan we je doelen vertalen? Wij zijn er om dit samen met jou te ontdekken.

We horen je al denken. “Wat mag dat dan wel kosten?” Wel, dat vertellen we je op basis van een eerste gesprek. Maar wees gerust, een app ontwikkelen hoeft geen bakken geld meer te kosten. Vroeger moest je een app ontwikkelen per platform (Apple, Android), daar hing een prijskaartje aan. Tweemaal ontwikkeling, tweemaal testing, tweemaal onderhoud, …… Okappi ontwikkelt in Ionic, wat het mogelijk maakt een app te schrijven die in 1 keer werkt op alle platformen. Efficiënt, zoals we het graag hebben.

Benieuwd hoe dat gaat? Kom dan zeker eens meekijken.

1.

Listen: Luisteren. Want ons werk start bij jouw vraag. Wat wil je met je app doen? Wat is je doel? Wat zou je graag bereiken? Met deze vragen in het achterhoofd leggen we de basis voor ons ontwerp.

2.

Create: In deze fase stippelen we de structuur uit. We gaan aan de slag om jouw mobiele applicatie op maat te ontwikkelen. Test en retest. De app moet intuïtief aanvoelen en perfect aansluiten bij de verwachtingen van jouw doelgroep.

3.

Launch: Het harde werk mag getoond worden. Je app is klaar voor de buitenwereld waar mensen hem kunnen bewonderen in App -of Playstore. Een update nodig? Ook dan blijven we paraat (Okappi’s zijn trouwe dieren).

Mobile app | Okappi | Mechelen | Ionic mobile app | Android en App

Knapp, knapper, knappst.

waarom

okappi?

Persoonlijk contact

We houden niet van voorgekauwde software, dat had je misschien al door. We willen jou en je bedrijf beter leren kennen en hoe kan dit beter dan met een persoonlijk gesprek. Zo weten we perfect wat we voor jullie kunnen betekenen. 

Behoefteanalyse

We zijn overtuigd dat we door de juiste vragen te stellen een duidelijk beeld van jouw verwachtingen kunnen vormen. Elk project start dan ook met een behoefteanalyse. Samen stippelen we de route uit en bereiken we jouw doel, da's beloofd! 

Ondersteuning

Digitalisatie staat nooit stil, daar zijn we ons goed van bewust. Bij Okappi is het onze prioriteit om onze klanten te allen tijde snel te ondersteunen met hun vragen en het up-to-date houden van de toepassingen. Dat is onze garantie.

Responsive Design

Vandaag de dag is mobiel niet meer weg te denken. Zo gebruikt bijna 70% van de belgen bij voorkeur zijn smartphone om snel informatie te vinden. Bij de ontwikkeling vertrekken we bij Okappi altijd vanuit de mobiele versie (mobile first, voor de techneuten onder ons). Zo garanderen we de meest optimale ervaring op zowel smartphone, tablet als desktop. 

SEO

Het internet is over de jaren heen enorm geëvolueerd en het belang van de zoekmachines (Google en Bing) is ongelofelijk toegenomen. Het is dus essentieel om goed gevonden te worden en hoog in de ranking te verschijnen. Een goed opgebouwde website en een zorgvoldig uitgekiende content is hierbij key. Wij zorgen ervoor dat de basis correct gelegd wordt en begeleiden je bij het samenstellen van de content. Tijdens onze eerste kennismaking lichten we dit graag verder toe.

Snelheid

Wist je dat 40% van je bezoekers je website verlaat indien de laadtijd langer is dan 3 seconden? En nog veel erger, 80% komt gewoon niet meer terug. Absoluut te vermijden dus. Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat een website snel laadt? 

Hoe kunnen we van staart gaan?

Contacteer ons meer info

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of bekijk dit informatief filmpje over okapi's.