Digital Signage_

Okappi wijst je de weg

't is hier te doen!

Laat je gegevens achter en we contacteren je graag vrijblijvend voor een woordje uitleg of om verdere stappen te bespreken.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

0032 (0)15 68 94 08

0032 (0)15 68 94 08

Okappi | Web -en applicatiebouwers

Digital signage.

Een wereld apart. Ondertussen ook een wereld die we ons helemaal eigen gemaakt hebben. Met onze technologie vindt jouw klant makkelijk de weg door je winkel, kantoor of event, zonder dat jij je comfort moet opgeven.

Digital signage is de toekomst: zichtbaar, makkelijker, duurzamer en vooral, goedkoper op lang termijn. Onze software is prijsefficiënt en werkt, al zeggen we het zelf, keigoed. We deden het al voor Delhaize en … nemen onze kennis en ervaring graag mee naar elk volgend project.

1.

Makkelijk: Met onze technologie hoef je zelfs je luie zetel niet uit om de content op het scherm aan te passen. Een klik op een knop en nieuwe informatie wordt meteen getoond.

2.

Goedkoop: We werken met een Raspberry Pi, een minicomputer met geheugen en eigen processor. Werkt geweldig en bijzonder prijsefficiënt, waardoor wij onze software kunnen verkopen aan een correcte prijs. Prijs-kwaliteit de juiste keuze.

3.

Duurzaam: Vergeet pos-materiaal dat al na één campagne weggegooid moet worden. Dankzij onze digitale wijzers valt jouw boodschap op en wordt er helemaal niets verspild.

4.

Helemaal uit handen: Okappi helpt je niet alleen verder met de juiste software, maar kan ook instaan voor videocreatie, grafisch ontwerp en zelfs het ontwerp en de productie van kasten en meubels die de schermen ondersteunen. Ons netwerk is groot en dit delen we graag met jou.

Hoe kunnen we van staart gaan?

Contacteer ons Meer info

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of bekijk dit informatief filmpje over okapi's.