fbpx
MENU CLOSE

Themed webshop en website

Services: frontend development, drupal 8, prestashop
URL: www.bananakid.be
Credits: design en ontwikkeling door Jeroen Bartels

Banana Kid is een supercoole winkel in het gezellige winkelcentrum van Wilrijk. Ze verkopen kleding en accessoires voor kids en teens (2 – 16 jaar). Al van bij de start is Banana Kid klant van Okappi. We maakten een responsive Drupal 8-website, een Prestashop-webshop met custom theme en campagnes die toewerken naar de belangrijke periodes van het jaar (vb. communies, zomersolden, feestdagen, …). Alles in een herkenbare en vooral speelse huisstijl.

Een speelse en herkenbare huisstijl was het doel, niet te fel afgelijnd en met een klein hoekje af, het uitgebreide assortiment moest duidelijk aan bod komen.

De webshop is gebouwd met Prestashop. Prestashop is een erg krachtig platform met veel functionaliteiten standaard beschikbaar. We hebben een custom theme geschreven dat helemaal aansluit bij de huisstijl. De bezoekers moeten zich thuis voelen. Daarenboven is de Prestashop in twee richtingen gelinkt met het achterliggende kassasysteem, de aansturing gebeurt 100% vanuit de kassa. 100% automatisch, 100% geïntegreerd.