Webdesign Willebroek_

Met als doel: jouw leven gemakkelijker maken

Ik ben op zoek naar een webpartner

Laat je gegevens achter en we contacteren je graag vrijblijvend voor een woordje uitleg of om verdere stappen te bespreken.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

0032 (0)15 68 94 08

0032 (0)15 68 94 08

Okappi | Web -en applicatiebouwers

Webdesign.

Makkelijk toch? Heeft niet iedereen vandaag de dag een website? Een goede website leeft, spreekt en zet mensen aan tot actie. Want zeg nu zelf, een mooie website die niet werkt is zoals een printer zonder papier. Geen nood, met Okappi als partner gaat webdesign een stuk vlotter.

We ontwikkelen websites met een identiteit even uniek als de okapi. Om te starten luisteren we eerst naar wat je wil bereiken en wat je verwachtingen zijn. Deze zaken vormen de basis voor ons ontwerp en met dat ontwerp ontwikkelen we jouw website. Wist je trouwens dat een bezoeker er gemiddeld 9 seconden over doet om je website te beoordelen? Wij zorgen ervoor dat deze seconden de moeite waard zijn. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer.

Listen. Create. Launch. Follow.

1.

Listen: Praten kan wonderen doen. Hoe beter we je begrijpen, hoe sneller we aan de slag kunnen. Op basis van jouw verhaal gaan we aan het werk en zoeken we samen de juiste richting.

2.

Create: Van een wit blad naar een website op maat. Het liefst van al staan we voortdurend met jou in contact. Op die manier zorgen we voor een vlot verloop en ben je zeker van het eindresultaat: een responsive website die jouw identiteit uitstraalt en de juiste klanten bereikt.

3.

Launch: Jouw digitaal verhaal is klaar om de wereld te veroveren.

4.

Follow: Wees gerust, ook na de lancering blijven we je ondersteunen. Je kan op ons rekenen, we zijn maar één klik verwijderd. Snelle en efficiënte support, dat is ons stokpaardje.

Webdesign | Okappi | Mechelen | Wordpress website voor Jasper Jacobs

if(!website){
start_coding() && get_awesome()
}

waarom

okappi?

Persoonlijk contact

We houden niet van voorgekauwde software, dat had je misschien al door. We willen jou en je bedrijf beter leren kennen en hoe kan dit beter dan met een persoonlijk gesprek. Zo weten we perfect wat we voor jullie kunnen betekenen. 

Behoefteanalyse

We zijn overtuigd dat we door de juiste vragen te stellen een duidelijk beeld van jouw verwachtingen kunnen vormen. Elk project start dan ook met een behoefteanalyse. Samen stippelen we de route uit en bereiken we jouw doel, da's beloofd! 

Ondersteuning

Digitalisatie staat nooit stil, daar zijn we ons goed van bewust. Bij Okappi is het onze prioriteit om onze klanten te allen tijde snel te ondersteunen met hun vragen en het up-to-date houden van de toepassingen. Dat is onze garantie.

Responsive Design

Vandaag de dag is mobiel niet meer weg te denken. Zo gebruikt bijna 70% van de belgen bij voorkeur zijn smartphone om snel informatie te vinden. Bij de ontwikkeling vertrekken we bij Okappi altijd vanuit de mobiele versie (mobile first, voor de techneuten onder ons). Zo garanderen we de meest optimale ervaring op zowel smartphone, tablet als desktop. 

SEO

Het internet is over de jaren heen enorm geëvolueerd en het belang van de zoekmachines (Google en Bing) is ongelofelijk toegenomen. Het is dus essentieel om goed gevonden te worden en hoog in de ranking te verschijnen. Een goed opgebouwde website en een zorgvoldig uitgekiende content is hierbij key. Wij zorgen ervoor dat de basis correct gelegd wordt en begeleiden je bij het samenstellen van de content. Tijdens onze eerste kennismaking lichten we dit graag verder toe.

Snelheid

Wist je dat 40% van je bezoekers je website verlaat indien de laadtijd langer is dan 3 seconden? En nog veel erger, 80% komt gewoon niet meer terug. Absoluut te vermijden dus. Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat een website snel laadt? 

Hoe kunnen we van staart gaan?

contacteer ons meer info

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of bekijk dit informatief filmpje over okapi's.