Arrow left

Diensten

  • Grafisch ontwerp
  • Website op maat
  • WordPress
Klant
Health In Progress

De dynamische vibe die constant aanwezig is in de praktijk moest zich vertalen naar de website. De nieuwe website, naar een ontwerp van design agency Kantoor Kolos, is funky en overzichtelijk en stelt alles voor waar HiP mee bezig is. Stilstaan is achteruitgaan. De website moet dus makkelijk te updaten zijn: lessen toevoegen, nieuwe behandelmethodes presenteren en onmisbare workshops lanceren, dat is het doel van de website. Dankzij de WordPress-omgeving kunnen de eigenaars dit nu makkelijk zelf.

Wordpress (custom theme)

Kantoor Kolos ontwierp een volledig custom ontwerp dat volledig is afgestemd op de behoeften en wensen van Health In Progress.

Custom landingpages

Custom landingspages zijn webpagina’s die specifiek zijn ontworpen om bezoekers naar een specifieke actie te leiden, zoals het downloaden van een whitepaper, het aanmelden voor een evenement, het inschrijven voor een nieuwsbrief, of het plaatsen van een bestelling. 

Flexibele contentblokken

Een website met flexibele contentblokken is een website die is ontworpen met een modulair contentmanagementsysteem (CMS) waarmee gebruikers verschillende secties of blokken van inhoud kunnen aanpassen en herordenen zonder dat er codekennis nodig is. 

Meer werk

Sfeerbeeld voor cases pagina van Alto.biz

Alto

Sirius Legal

Ben je op zoek naar een professionele webpartner?

We zien je graag komen! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Uiteraard kan je ons ook gewoon mailen of een telefoontje doen.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.