fbpx
MENU CLOSE

Okappi bouwt mooie en kwalitatieve websites, webapplicaties en hybride apps met als doel het leven van de eindgebruiker aangenamer te maken. We zijn gespecialiseerd in WordPress, Drupal, PHP, Phonegap en Laravel.

Webdesign

Wij maken websites. In Drupal of in WordPress. Elke website ziet er mooi uit en werkt goed. Zelfs op een fancy nieuwe smartphone!

Webdevelopment

Een standaard software is zeker niet verkeerd, echter sluiten deze niet altijd 100% aan bij jouw bedrijfsproces. Wij maken webapplicaties op maat. Intuïtieve webapplicaties die aangenaam zijn in gebruik en tijdswinst opleveren. En weet je wat? Dat hoeft niet duur te zijn!

Digital design

Een sprekend logo, een uniforme huisstijl, een raamsticker afgestemd op een bepaalde collectie, een custom set icoontjes, een brochure, een trouwuitnodiging, … Wij helpen je graag.  Alle onze designs zijn fijn afgewerkt en aangepast aan jouw wensen en stijl.

Ecommerce

Heel vaak horen we zeggen ‘wij zijn Zalando niet’. Nee, dat klopt. En dat hoeft ook niet. Toch is een webshop vandaag de dag een belangrijk medium. Het genereert naamsbekendheid, traffic naar je website en wie weet … extra bestellingen. Wij maken webshops in Prestashop of Shopify.

Mailcampagnes

Mail is nog steeds een erg efficiënt medium om met jouw doelgroep te communiceren. Bij het uitsturen van mailings dien je echter met heel wat zaken rekening te houden. Wij kunnen je hierbij helpen. Opstellen van een mooie mailing, uitsturen van de campagne en last but not least de opvolging van de resultaten.

API en interfaces

Wij hebben een hekel aan overtypen. Dat is niet leuk, tijdsrovend en verhoogt de kans op fouten. Beheer je momenteel data op 2 plaatsen (vb. een CRM en een facturatiepakket)? Stuur ons een mailtje en wij ontwikkelen een koppeling. Wat ga je doen met de extra tijd die vrijkomt?

Hybrid apps

Een hybride applicatie is een app geschreven met behulp van HTML, CSS en Javascript. Na de ontwikkeling wordt de code via een speciaal ontworpen framework omgezet naar een app, 1 voor Android en 1 voor iOS. Het grote voordeel is dat je slechts 1 app dient te ontwikkelen. Deze apps zijn gewoon terug te vinden in de Appstore of de Playstore. Waarom niet voor jouw business of event?

Interesse? Super!

Drinken we samen een koffie?

Stuur ons een mailtje, we bijten niet. Beloofd!