Wat we doen

Professionele websites op maat

Een eenvoudige website of een groots project? Wij maken prachtige websites voor elk budget en ondersteunen je met strategisch advies. 

  • websites

Oummi

By Oummi maakt kant-en-klaarmaaltijden voor fijnproevers en wereldreizigers. We ontwikkelden voor hen een prachtige website met designs van Kantoor Kolos.

Sfeerbeeld van By Oummi

Oummi

Webapplicaties op maat van je bedrijf

Met gepersonaliseerde software optimaliseer je bedrijfsprocessen, verbeter je de communicatie en vereenvoudig je de administratie. Intuïtieve applicaties die doen wat ze moeten doen.

  • webapplicaties
  • websites

NIMA

NIMA is de Nederlandse beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales. We maakten voor hen een nieuwe website samen met een klantenportaal, 100% geïntegreerd met Creatio.

Sfeerbeeld voor cases pagina van NIMA

NIMA

Webshops van A tot Z

Overtuig je klanten met een mooie, gebruiksvriendelijke en veilige webshop. Wij maken webshops met een intuïtief design voor zowel B2B als B2C.

  • webshops

jackie oo

'jackie oo' is een hippe conceptstore voor kinderen en jongeren in hartje Bonheiden. Van webshop tot kassasysteem: we ontwikkelden een totaaloplossing voor deze new kid on the block.

Sfeerbeeld voor webshop jackie oo

jackie oo

Copywriting en strategie

Vind je het moeilijk om onder woorden te brengen wat je precies doet? Of heb je het Shakespeare-gen niet meegekregen? Maak je geen zorgen. Onze professionele copywriter helpt je graag voort!

  • copywriting
  • websites

Alto

Alto.biz ontwikkelt projecten met muziek in. Deze projectontwikkelaars met Kempense roots herbestemmen oude panden tot bruisende KMO-units. We ontwikkelden een even dynamische website.

Sfeerbeeld voor cases pagina van Alto.biz

Alto

Onze tevreden klanten

Contact

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Sfeerbeeld voor de contactpagina van okappi