Laat je webshop maken door evaren professionals

Wil je jouw online business succesvol groeien? Kies dan voor een veilige, performante en gebruiksvriendelijke webshop die volledig voldoet aan de noden van jouw klanten. Met Okappi kies je voor een uniek en origineel webdesign voor zowel B2B als B2C.

Onze webshops

Op maat
Logo Okappi

Afhankelijk van jouw behoeftes en verwachtingen, kiezen we voor de meest geschikte oplossing en ontwerpen we jouw webshop met Woocommerce of Shopify. We bepalen samen alle functionaliteiten en zorgen voor een design dat perfect past bij jouw merk.

Responsive
Logo Okappi

Steeds meer mensen shoppen online op hun smartphone of tablet. Daarom is het cruciaal dat je webshop mooi toont op elk type scherm, lay-out en resolutie. Zo maak je meteen een uitstekende eerste indruk!

Snel
Logo Okappi

In dit digitale tijdperk haken mensen snel af wanneer ze geconfronteerd worden met een loading screen. Een ‘hyperperformante’ webshop met een snelle laadtijd is dus van groot belang.

Intuïtief
Logo Okappi

Jouw klant moet meteen vlot zijn weg kunnen vinden op de webshop. Anders ben je ze even snel kwijt. We garanderen gebruiksvriendelijke en intuïtieve navigatie, zodat bezoekers makkelijk raken waar ze willen zijn.

Veilig
Logo Okappi

Financiële transacties en het verwerken van vertrouwelijke persoonsgegevens vragen om een strakke beveiliging, met respect voor de GDPR-wetgeving. Dankzij een SSL-certificaat wordt alle data geëncrypteerd uitgewisseld met de server en kan je op beide oren slapen.

Betalingsmogelijkheden
Logo Okappi

Wanneer het winkelmandje volledig gevuld is, maak je het de klant best nog steeds zo makkelijk mogelijk. Je kan daarom verschillende betalingsmogelijkheden aanbieden: Visa, online banking, Paypal, Mollie…

100% support en nazorg
Logo Okappi

Jouw gemoedsrust is onze verantwoordelijkheid. Ook na de oplevering zijn wij maar één klik verwijderd en blijven we alles voor je coördineren. Als er een probleem opduikt, lossen we dat snel voor je op. Dat is beloofd.

Makkelijke integratie
Logo Okappi

Je kan je webshop vlot koppelen aan verschillende online marktplaatsen zoals Google Shopping, Bol.com, Facebook en Instagram. We zorgen voor automatische updates: zo zijn jouw producten altijd makkelijk vindbaar!

8 stappen naar de ideale webshop

Sales Professional Okappi
Sfeerbeeld voor services pagina
Sfeerbeeld Magali aan het werken
Sfeerbeeld Wietse aan het coderen
Sfeerbeeld bureau Okappi
Sfeerbeeld persoon aan het werk
Sfeerbeeld over persoon die werkt
Sfeerbeeld van Magali aan het werken
Jouw wensen zijn ons vertrekpunt. We leven ons volledig in jouw verhaal in en kijken samen welke oplossing het best bij je past bij jouw doelen. Het resultaat? Een webshop die toekomstige klanten meteen aantrekt en jouw producten vlot zal verkopen.
Deze fase is cruciaal. Een webshop die goed verkoopt, heeft een logische opbouw en intuïtief design nodig. Je klanten moeten immers alles snel kunnen vinden. We werken de structuur uit in een ‘digitale wireframe’. Zo krijg jij vanaf de start een concreet idee hoe je webshop eruit zal zien.
Hoe klanten jou waarnemen, is van groot belang binnen sales. Daarom zorgen we voor een origineel design dat volledig aansluit bij je merkidentiteit. Onze designers vertrekken van een blank canvas en creëren een unieke webshop.
In deze fase vliegen onze codeurs erin en maken ze jouw nieuwe webshop. Je kan de ontwikkeling ‘live’ volgen in een beveiligde omgeving. Zo zie je jouw eigen webshop beetje per beetje tot leven komen. Leuk, toch?
Met een toffe training in verstaanbare taal leren we je hoe je jouw webshop zelf kan aanpassen. Zo kan je zelf (onder andere) foto’s updaten, teksten aanpassen of nieuwe blokken invoegen. Dit geeft je de vrijheid om altijd up-to-date te blijven!
We gaan voor niets minder dan een perfecte functionaliteit. Daarom voeren we talloze testen uit en stoppen we pas als alle details goed zitten en jij 100% tevreden bent.
Een groots moment. Jouw webshop wordt de wijde wereld in gestuurd. We plaatsen de shop op de juiste URL, doen een allerlaatste check, één druk op de knop en…
We gaan prat op snelle support. Ook na de oplevering blijven we bereikbaar. In het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem zou opduiken, antwoorden we je binnen de 24u en zorgen we voor een oplossing. Je website krijgt maandelijkse updates zodat die veilig en performant blijft.
 • 1. Gesprek

 • 2. Structuur

 • 3. Design

 • 4. Ontwikkeling

 • 5. Opleiding

 • 6. Testen

 • 7. Lanceren

 • 8. Nazorg

WooCommerce

Volledig op maat

 • Een webshop samen met alle opties van een gewone website. Zo is er ruimte voor blogs over producten of andere relevante inhoud. Ideaal wanneer je al een WordPress website hebt.

Unieke klantervaring

 • Je hebt 100% controle over de flow en opbouw van de website en kan dus de klantervaring personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld het afrekenproces op maat instellen.

Schaalbaar

 • Omdat WooCommerce OpenSource is, kan je de webshop makkelijk aanpassen en uitbreiden. Een WooCommerce webshop groeit makkelijk mee met je online business.

Flexibel design

 • Je hebt keuze uit een groot gamma aan stijlvolle thema’s. Je eindigt gegarandeerd met een huisstijl volledig afgestemd op jouw merkidentiteit.

Shopify

Een goede basis

 • Shopify is een goede basis. Je kan echter weinig (of aan een hoge meerkost) uitbreiden of personaliseren. Als je de aankoopervaring wil koppelen aan blogs of andere content, is Shopify niet de beste keuze.

Standaard klantenervaring

 • Shopify webshops volgen een standaardprocedure, dus je kan de ervaring voor je klanten niet personaliseren. Je hebt geen controle over de flow van de webshop en je bent ook beperkter in de keuze van je design.

Plug & play

 • Als je snel wil schakelen, is Shopify een een makkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing om in enkele dagen een basiswebshop te lanceren.

Budget

 • De initiële investering ligt aanzienlijk lager dan bij WooCommerce, maar toch is Shopify op lange termijn de minder rendabele optie. Dat komt omdat Shopify werkt met verplichte abonnementen en commissie vraagt op elk item dat je verkoopt.

Onze webshops

Sfeerbeeld voor webshop jackie oo

Jackie oo

Sfeerbeeld van By Oummi

Oummi

Quote symbol

Bij Okappi hebben we meteen een partner gevonden voor het maken van onze website. We hebben nooit het gevoel gehad dat we één van de klanten zijn, maar vooral gevoeld dat we centraal staan als klant. Het contact liep super vlot, we kregen super snel antwoorden op onze soms “domme” vragen en problemen werden echt. Gewoon gefikst, ook al had het niets met Okappi te maken. Jeroen is een echt people’s-person, contact via Whatsapp voor dringende zaken, en gewoon echt een zeer aangename persoon om mee samen te werken. Echt, ik zou zo opnieuw kiezen voor Okappi!

Fatima
Zaakvoerder By Oummi
Quote symbol

Okappi is echt een verlengstuk van ons bedrijf. De dag voor onze launch hielpen ze ons zelfs schoendozen in te scannen zodat we goed van start konden gaan. Ze zorgen altijd voor de ideale oplossing, zijn zeer innovatief en het is gewoon een plezier om met hen te werken!

Mockup van custom webshop van jackie oo
Lore
Zaakvoerder jackie oo

Wil jij ook zo'n vlotte webshop?

We luisteren graag naar je verhaal. Vul het contactformulier in, geef ons een belletje of kies voor e-mail. Allemaal goed.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.