De kracht van strategische content

Met je website wil je mensen overtuigen en een echte impact bereiken. Maar… Hoe doe je dat? Door de relevante informatie te selecteren én die op een strategische manier te communiceren. Dat is waar een strategische copywriter op het toneel verschijnt. Laat ons samen jouw verhaal vertellen!

Waar heb jij nood aan?

Vind je het moeilijk om onder woorden te brengen wat je precies doet? Of weet je niet goed welke informatie relevant is voor je doelgroep? Dan is deze optie echt iets voor jou. Op basis van diepte-interviews gaan we aan de slag, zoeken we antwoorden op strategische vragen en schrijven we teksten die écht werken.
Weet jij al perfect welke inhoud je op je website wil, maar heb je een hekel aan schrijven? Geen enkel probleem. Jij voorziet de inhoud en structuur zodat onze copywriter dit kan omtoveren naar duidelijke en klantvriendelijke webcopy. Met deze 'budgetoptie' kan je toch genieten van straffe teksten omdat je zelf een deel van het werk doet. 
Je schrijft zelf graag je teksten, maar je wil wel gênante spelfouten vermijden. Wij zorgen ervoor dat jouw teksten piekfijn gepolijst worden op het vlak van spelling, grammatica, structuur en woordkeuze.
Onze copywriter zet jouw specialiteit en expertise om naar begrijpelijke teksten. Complexe materie vertalen naar 'gewone mensentaal' is een ambacht op zich en daar kan onze technische schrijver je perfect bij helpen. Zo begrijpen al jouw websitebezoekers volledig wat jij te bieden hebt.
Ga je graag internationaal? Dan zorgen we ervoor dat jouw website vertaald wordt naar het Engels of Frans. We garanderen 100% accurate vertalingen die afgestemd zijn op jouw merkidentiteit en met een passende tone-of-voice.
  • 1. Strategische copywriting

  • 2. Algemene copywriting

  • 3. Proofreading & editing

  • 4. Technisch schrijven

  • 5. Vertalingen (NL, EN & FR)

Waarom copywriting?

Is je verhaal eenvoudig of complex? Ga je zelf graag aan de slag of laat je het liever over aan een expert? Ook onze copywriting is op maat en afgestemd op jouw specifieke noden.

Maak impact
Logo Okappi

Professionele copywriters hebben de ervaring en expertise om webcopy te schrijven die echt wérkt. Converterende content vraagt nu eenmaal om een strategie en structuur. Een professionele schrijver analyseert je verhaal en bepaalt de juiste aanpak.

Een frisse blik
Logo Okappi

Een stap terugnemen, geeft altijd duidelijkheid. Een ervaren copywriter luistert naar jouw verhaal vanop een objectieve afstand en creëert op die manier ‘orde in de chaos’. Zo krijg je nieuwe invalshoeken en ontdek je misschien zelfs unique selling points (USPs) waarvan je niet wist dat je ze had!

SEO - vriendelijk
Logo Okappi

Je website-teksten volproppen met zoekwoorden, valt niet in goede aarde bij Google. Om hoog te scoren, moet je strategisch aan het werk gaan. Google houdt van originele en sterke inhoud, zoekwoorden die op natuurlijke wijze in de tekst passen én op de juiste plaats staan. Jouw copywriter weet wat te doen!

Val op in de massa
Logo Okappi

Originele, eerlijke en creatieve content is dé manier om jezelf te onderscheiden op de markt. We gaan op zoek naar de meerwaarde en unique selling points van jouw bedrijf en zetten die in de verf. Dankzij deze oefening leer je ook vaak je merk of bedrijf zelf beter kennen. 

'Therapie' voor je zaak
Logo Okappi

Onze senior copywriter heeft ervaring in verschillende sectoren en bij diverse types bedrijven. Ze kan dus vergelijken met de concurrentie en weet snel wat voor jou het best zal werken. Je kiest dus niet alleen voor ‘leuke teksten’, maar je krijgt er ook een grondige analyse en praktisch advies gratis bij!

Strategische expertise
Logo Okappi

Zou jij aan je boekhouder vragen om een logo te ontwerpen? Of aan je sales team om een website te coderen? Als je kiest voor een professional, kies je voor de gemoedsrust dat jouw inhoud en website écht hun doel zullen bereiken.