De kracht van strategische content

Met je website wil je mensen overtuigen en een echte impact bereiken. Maar… Hoe doe je dat? Door de relevante informatie te selecteren én die op een strategische manier te communiceren. Dat is waar een strategische copywriter op het toneel verschijnt. Laat ons samen jouw verhaal vertellen!
Sfeerbeeld voor services pagina over copywriting

Hoe kunnen we je helpen?

Is je verhaal eenvoudig of complex? Ga je zelf graag aan de slag of laat je het liever over aan een expert? Ook onze copywriting is op maat en afgestemd op jouw specifieke noden.

Strategische copywriting

Copywriting

Proofreading & editing

Technisch schrijven

Vertalingen (NL, EN & FR)

Waar heb jij nood aan?

Sfeerbeeld voor services pagina over copywriting
1

Strategisch copywriting

Vind je het moeilijk om onder woorden te brengen wat je precies doet? Of weet je niet goed welke informatie relevant is voor je doelgroep? Dan is deze optie echt iets voor jou. Op basis van diepte-interviews gaan we aan de slag, zoeken we antwoorden op strategische vragen en schrijven we teksten die écht werken.

 

Wat krijg je?

Bepalen merkidentiteit

Marktonderzoek

Selectie van relevante inhoud

Strategische opbou website

Copywriting met 2 feedbackrondes

Final editing & SEO

Copywriting

Weet jij al perfect welke inhoud je op je website wil, maar heb je een hekel aan schrijven? Geen enkel probleem. Jij voorziet de inhoud en structuur zodat onze copywriter dit kan omtoveren naar duidelijke en klantvriendelijke webcopy. Met deze ‘budgetoptie’ kan je toch genieten van straffe teksten omdat je zelf een deel van het werk doet. 

 

Wat krijg je?

Copywriting met 2 feedbackrondes 

Final editing & SEO

Technisch schrijven

Onze copywriter zet jouw specialiteit en expertise om naar begrijpelijke teksten. Complexe materie vertalen naar ‘gewone mensentaal’ is een ambacht op zich en daar kan onze technische schrijver je perfect bij helpen. Zo begrijpen al jouw websitebezoekers volledig wat jij te bieden hebt.

 

Wat krijg je?

Dat hangt volledig af van de complexiteit van je verhaal. Om een beter idee te krijgen, kan je steeds een vrijblijvend gesprek met onze copywriter inboeken.

Vertalingen: Engels, Nederlands & Frans

Ga je graag internationaal? Dan zorgen we ervoor dat jouw website vertaald wordt naar het Engels of Frans. We garanderen 100% accurate vertalingen die afgestemd zijn op jouw merkidentiteit en met een passende tone-of-voice.

 

Wat krijg je?

100% accurate vertalingen 

Passende tone-of-voice

Proofreading & Final Editing

Je schrijft zelf graag je teksten, maar je wil wel gênante spelfouten vermijden. Wij zorgen ervoor dat jouw teksten piekfijn gepolijst worden op het vlak van spelling, grammatica, structuur en woordkeuze. 

Quote symbol

Vanaf het begin was Sarah meteen betrokken, begreep ze snel onze visie en stelde ze de juiste vragen. Het resultaat was een goed gestructureerde website met heldere en krachtige webcopy die precies uitdrukt wat wij willen overbrengen. Ze bracht ook nieuwe invalshoeken aan waardoor onze teksten uniek én opvallend zijn!

Arno & Johan Zaakvoerders Aikon
Website

Waarom copywriting?

 • icoon lancering van okappi

  Maak impact

  Professionele copywriters hebben de ervaring en expertise om webcopy te schrijven die echt wérkt. Converterende content vraagt nu eenmaal om een strategie en structuur. Een professionele schrijver analyseert je verhaal en bepaalt de juiste aanpak.

 • icoon ster van okappi

  Een frisse blik

  Een stap terugnemen, geeft altijd duidelijkheid. Een ervaren copywriter luistert naar jouw verhaal vanop een objectieve afstand en creëert op die manier ‘orde in de chaos’. Zo krijg je nieuwe invalshoeken en ontdek je misschien zelfs unique selling points (USPs) waarvan je niet wist dat je ze had!

 • icoon seo van okappi

  SEO-vriendelijk

  Je website-teksten volproppen met zoekwoorden, valt niet in goede aarde bij Google. Om hoog te scoren, moet je strategisch aan het werk gaan. Google houdt van originele en sterke inhoud, zoekwoorden die op natuurlijke wijze in de tekst passen én op de juiste plaats staan. Jouw copywriter weet wat te doen!

 • icoon aandacht van okappi

  Val op in de massa

  Originele, eerlijke en creatieve content is dé manier om jezelf te onderscheiden op de markt. We gaan op zoek naar de meerwaarde en unique selling points van jouw bedrijf en zetten die in de verf. Dankzij deze oefening leer je ook vaak je merk of bedrijf zelf beter kennen. 

 • icoon copywriting van okappi

  'Therapie' voor je zaak

  Onze senior copywriter heeft ervaring in verschillende sectoren en bij diverse types bedrijven. Ze kan dus vergelijken met de concurrentie en weet snel wat voor jou het best zal werken. Je kiest dus niet alleen voor ‘leuke teksten’, maar je krijgt er ook een grondige analyse en praktisch advies gratis bij!

 • icoon strategie van okappi

  Strategische expertise

  Zou jij aan je boekhouder vragen om een logo te ontwerpen? Of aan je sales team om een website te coderen? Als je kiest voor een professional, kies je voor de gemoedsrust dat jouw inhoud en website écht hun doel zullen bereiken.