Kies voor professioneel webdesign

Vergroot je online zichtbaarheid en geef je zaak een echte upgrade. Okappi maakt gebruiksvriendelijke websites met unieke designs, volledig volgens de regels van de kunst. Jouw digital agency in hartje Mechelen.

8 stappen naar de ideale website

Jouw wensen zijn ons vertrekpunt. We leven ons volledig in jouw verhaal in, luisteren aandachtig en kijken samen welke oplossing het best bij je past. Het resultaat? Een nieuwe website die volledig voldoet aan jouw verwachtingen.
Alleen met een solide digitale strategie bereiken websites écht hun doel. Daarom werken we eerst een logische flow, efficiënte structuur en alle noodzakelijke functionaliteiten uit. Deze denkoefening resulteert in een ‘digitale wireframe’: zo krijg jij vanaf de start een concreet idee hoe je website eruit zal zien.
Het oog wil ook wat. De huisstijl van je website heeft een grote impact en bepaalt hoe potentiële klanten jou waarnemen. Onze website-ontwerpers vertrekken van een wit blad zodat de look en feel volledig past bij jouw merkidentiteit. We maken het weer tastbaar voor je met een ‘digitale mock-up’.
Nu vliegen we er écht in en schrijven de code voor jouw website. Je kan de ontwikkeling ‘live’ volgen in een beveiligde ontwikkelomgeving. Zo zie je jouw eigen website stap per stap tot leven komen. Leuk, toch?
Test, test en… nog eens test. We stoppen pas als jij 100% tevreden bent en geen seconde eerder. Bij elke stap van het proces voorzien we updates en kan jij feedback geven. Zo is het voor iedereen een leuke en ontspannen website-ervaring!
Met een toffe training in verstaanbare taal leren we je hoe je je website zelf kan aanpassen. Zo kan je zelf (onder andere) foto’s updaten, teksten aanpassen of nieuwe blokken invoegen. Dit geeft je de vrijheid om altijd up-to-date te blijven!
Eens je elk detail hebt goedgekeurd, kan je website de wijde wereld in gestuurd te worden. We plaatsen de website op de juiste URL, doen een allerlaatste check, één druk op de knop en… voila!
We gaan prat op snelle support. Ook na de oplevering blijven we bereikbaar. In het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem zou opduiken, antwoorden we je binnen de 24u en zorgen we voor een oplossing. Je website krijgt maandelijkse updates zodat die veilig en performant blijft.
  • 1. Gesprek

  • 2. Structuur

  • 3. Design

  • 4. Ontwikkeling

  • 5. Testen

  • 6. Opleiding

  • 7. Lancering

  • 8. Nazorg

Onze aanpak

Je kan rekenen op acht vrolijke peren die met veel enthousiasme jouw website ontwerpen. Daarbovenop krijg je ook: een transparant proces, persoonlijke aanpak en duidelijke afspraken. We zijn ‘bereikbare mensen’ en lassen regelmatig feedbackmomenten in. 

Webdesign op maat
Logo Okappi

Groot, klein, eenvoudig of complex? We doen het allemaal. Voor elk budget hebben we een kwalitatieve website klaarstaan. We gebruiken geen generische thema’s, maar starten steeds van een wit blad. Jouw unieke online visitekaartje.

Makkelijk zelf aan te passen
Logo Okappi

We voorzien verschillende bouwblokken die je zelf kan toevoegen of veranderen. Zo heb je zelfs na de lancering de vrijheid om zelf met je website aan de slag te gaan. Zonder enige kennis van code. Best wel handig, niet? 

Digitale strategie
Logo Okappi

Een website maken is meer dan alleen coderen. Je kan bij ons ook terecht voor strategisch advies, logodesign, fotografie, copywriting, digital storytelling en vertalingen. Ook voorzien we maandelijks automatische updates zodat je website gegarandeerd veilig en performant blijft.

Live op jouw tempo
Logo Okappi

Soms moet je snel schakelen, soms neem je graag je tijd. Tijdens het eerste gesprek communiceren we duidelijk over deadlines en de workflow. Zo kunnen we garanderen dat je website klaar staat wanneer jij die nodig hebt.

Volgens de regels van de kunst
Logo Okappi

Onze websites laden snel, zijn SEO-vriendelijk en tonen mooi op alle schermen en browsers (responsive). Een trage website, of eentje die er vreemd uitziet op je smartphone, doet potentiële klanten immers snel afhaken. 

100% support en nazorg
Logo Okappi

Jouw gemoedsrust is onze verantwoordelijkheid. Ook na de oplevering zijn wij maar één klik verwijderd en blijven we alles voor je coördineren. Als er een probleem opduikt, lossen we dat snel voor je op. Dat is beloofd.

Quote symbol

Vanaf het begin was Sarah meteen betrokken, begreep ze snel onze visie en stelde ze de juiste vragen. Het resultaat was een goed gestructureerde website met heldere en krachtige webcopy die precies uitdrukt wat wij willen overbrengen. Ze bracht ook nieuwe invalshoeken aan waardoor onze teksten uniek én opvallend zijn!

Arno & Johan
Zaakvoerders Aikon
Quote symbol

Wat was het doel achter jullie samenwerking? Een gebruiksvriendelijke website ontwikkelen, die er professioneel uitziet. Het fijnst aan onze samenwerking was het geduld om de website ter zake te krijgen zoals voor ogen. Wij zijn tevreden met het resultaat!

Joris Lagey
Managing partner I Advocaat-Bemiddelaar
Quote symbol

Het doel was om een ​​goed uitziende website te maken met een gebruiksvriendelijke interface maar ook een begrijpelijke back-end en een goede responsiviteit. Het fijnst aan onze samenwerking was dat het team kon meedenken vanuit ons perspectief, dit klinkt misschien normaal maar eerdere ervaringen bewijzen het tegendeel.

Ruben Cools
Zaakvoerder
Quote symbol

Okappi bracht ons bedrijf naar het digitale tijdperk. Al jarenlang denken ze strategisch met ons mee over alle veranderingen in onze bedrijfsvoering. Het fijnste aan de samenwerking is dat we gesprekken kunnen voeren in ‘mensentaal’ en dat ze steeds een makkelijke oplossing vinden voor complexe problemen

Kristel Mees
Zaakvoerder
Quote symbol

Het maken en updaten van de websites voor onze projecten en verschillende exposities. Het fijnst aan onze samenwerking was Okappi’s snelle reactietijden en flexibiliteit.

Gil Dejong
Zaakvoerder
Quote symbol

Okappi heeft een aantal dingen voor ons ontwikkeld en beheerd: nieuwe website inclusief integraties met andere platformen – nieuwe huisstijl inclusief logo, sociale media en communicatiekanalen – coördinatie van een nieuw marketingconcept van huisstijl tot digitale en gedrukte media. Dit altijd met een eerlijke en open communicatie, transparantie in prijzen en uitvoering, snelheid en kwaliteit van uitvoering

Joris Peeters
Zaakvoerder
Quote symbol

Transparante aanpak en zeer goede service. Hoge kwaliteit en betaalbaar.

Basiel Van Cauwenberge
Zaakvoerder
Quote symbol

Zeer tevreden van de website voor mijn kinépraktijk. Er worden vele moment voor feedback voorzien en men gaat door tot je écht tevreden bent. Een aanrader!

Jens Rosiers
Zaakvoerder
Quote symbol

Dankzij Okappi is Sirius Legal Business één van de meest innoverende advocatenkantoren van België op het vlak van digitalisering. Excellente service, sympathiek team en altijd beschikbaar. Ze denken mee met je business, werken razendsnel en zijn resultaatgericht.

An Haenen
Marketing & Relationships Manager
Quote symbol

Bij Okappi hebben we meteen een partner gevonden voor het maken van onze website. We hebben nooit het gevoel gehad dat we één van de klanten zijn, maar vooral gevoeld dat we centraal staan als klant. Het contact liep super vlot, we kregen super snel antwoorden op onze soms “domme” vragen en problemen werden echt. Gewoon gefikst, ook al had het niets met Okappi te maken. Jeroen is een echt people’s-person, contact via Whatsapp voor dringende zaken, en gewoon echt een zeer aangename persoon om mee samen te werken. Echt, ik zou zo opnieuw kiezen voor Okappi!

Fatima
Zaakvoerder By Oummi
Quote symbol

Okappi is echt een verlengstuk van ons bedrijf. De dag voor onze launch hielpen ze ons zelfs schoendozen in te scannen zodat we goed van start konden gaan. Ze zorgen altijd voor de ideale oplossing, zijn zeer innovatief en het is gewoon een plezier om met hen te werken!

Lore
Zaakvoerder jackie oo
Quote symbol

Okappi is voor ons dé go-to webpartner. Ze leveren keer op keer fantastisch werk en ontwikkelen prachtige websites. Daarnaast staan ze ook voor heldere communicatie en een vlotte samenwerking.

Kenzo & Sam
CEO’s Kantoor Kolos

Op zoek naar een webpartner?

Ben je op zoek naar een professioneel webagency? We zijn benieuwd naar je verhaal. Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op. Uiteraard werken een mailtje of telefoontje ook prima

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.