Laat je webshop maken door ervaren professionals.

Wil je jouw online business succesvol groeien? Kies dan voor een veilige, performante en gebruiksvriendelijke webshop die volledig voldoet aan de noden van jouw klanten. Met Okappi kies je voor een uniek en origineel webdesign voor zowel B2B als B2C.
Foto voor servicespagina van webshop op Okappi

Onze webshops

 • icoon maatwerk van okappi

  Op maat

  Afhankelijk van jouw behoeftes en verwachtingen, kiezen we voor de meest geschikte oplossing en ontwerpen we jouw webshop met Woocommerce of Shopify. We bepalen samen alle functionaliteiten en zorgen voor een design dat perfect past bij jouw merk.

 • icoon responsief van okappi

  Responsive

  Steeds meer mensen shoppen online op hun smartphone of tablet. Daarom is het cruciaal dat je webshop mooi toont op elk type scherm, lay-out en resolutie. Zo maak je meteen een uitstekende eerste indruk! 

 • icoon lancering van okappi

  Snel

  In dit digitale tijdperk haken mensen snel af wanneer ze geconfronteerd worden met een loading screen. Een ‘hyperperformante’ webshop met een snelle laadtijd is dus van groot belang.

 • icoon ster van okappi

  Intuïtief

  Jouw klant moet meteen vlot zijn weg kunnen vinden op de webshop. Anders ben je ze even snel kwijt. We garanderen gebruiksvriendelijke en intuïtieve navigatie, zodat bezoekers makkelijk raken waar ze willen zijn.

 • icoon betalingsmogelijkheden van okappi

  Veilig

  Financiële transacties en het verwerken van vertrouwelijke persoonsgegevens vragen om een strakke beveiliging, met respect voor de GDPR-wetgeving. Dankzij een SSL-certificaat wordt alle data geëncrypteerd uitgewisseld met de server en kan je op beide oren slapen. 

 • icoon betalingsmogelijkheden van okappi

  Betalings­mogelijkheden

  Wanneer het winkelmandje volledig gevuld is, maak je het de klant best nog steeds zo makkelijk mogelijk. Je kan daarom verschillende betalingsmogelijkheden aanbieden: Visa, online banking, Paypal, Mollie…

 • icoon support van okappi

  100% support en nazorg

  Jouw gemoedsrust is onze verantwoordelijkheid. Ook na de oplevering zijn wij maar één klik verwijderd en blijven we alles voor je coördineren. Als er een probleem opduikt, lossen we dat snel voor je op. Dat is beloofd.

 • icoon crm-kopeling van okappi

  Makkelijke integratie

  Je kan je webshop vlot koppelen aan verschillende online marktplaatsen zoals Google Shopping, Bol.com, Facebook en Instagram. We zorgen voor automatische updates: zo zijn jouw producten altijd makkelijk vindbaar! 

Quote symbol

Vanaf het begin was Sarah meteen betrokken, begreep ze snel onze visie en stelde ze de juiste vragen. Het resultaat was een goed gestructureerde website met heldere en krachtige webcopy die precies uitdrukt wat wij willen overbrengen. Ze bracht ook nieuwe invalshoeken aan waardoor onze teksten uniek én opvallend zijn!

Arno & Johan Zaakvoerders Aikon
Website
Quote symbol

Wat was het doel achter jullie samenwerking? Een gebruiksvriendelijke website ontwikkelen, die er professioneel uitziet. Het fijnst aan onze samenwerking was het geduld om de website ter zake te krijgen zoals voor ogen. Wij zijn tevreden met het resultaat!

Joris Lagey Managing partner I Advocaat-Bemiddelaar
Quote symbol

Het doel was om een ​​goed uitziende website te maken met een gebruiksvriendelijke interface maar ook een begrijpelijke back-end en een goede responsiviteit. Het fijnst aan onze samenwerking was dat het team kon meedenken vanuit ons perspectief, dit klinkt misschien normaal maar eerdere ervaringen bewijzen het tegendeel.

Ruben Cools Zaakvoerder
Quote symbol

Okappi bracht ons bedrijf naar het digitale tijdperk. Al jarenlang denken ze strategisch met ons mee over alle veranderingen in onze bedrijfsvoering. Het fijnste aan de samenwerking is dat we gesprekken kunnen voeren in ‘mensentaal’ en dat ze steeds een makkelijke oplossing vinden voor complexe problemen

Kristel Mees Zaakvoerder
Quote symbol

Het maken en updaten van de websites voor onze projecten en verschillende exposities. Het fijnst aan onze samenwerking was Okappi’s snelle reactietijden en flexibiliteit.

Gil Dejong Zaakvoerder
Quote symbol

Okappi heeft een aantal dingen voor ons ontwikkeld en beheerd: nieuwe website inclusief integraties met andere platformen – nieuwe huisstijl inclusief logo, sociale media en communicatiekanalen – coördinatie van een nieuw marketingconcept van huisstijl tot digitale en gedrukte media. Dit altijd met een eerlijke en open communicatie, transparantie in prijzen en uitvoering, snelheid en kwaliteit van uitvoering

Joris Peeters Zaakvoerder
Quote symbol

Transparante aanpak en zeer goede service. Hoge kwaliteit en betaalbaar.

Basiel Van Cauwenberge Zaakvoerder
Quote symbol

Heel aangenaam bedrijf! Toffe werksfeer! Uniek in zijn werk!

Jenna Van De Vyver
Quote symbol

Zeer goede dienstverlening, kwalitatief aanbod en designvolle website gemaakt. Chapeau!

Sophie Vande Walle
Quote symbol

Zeer tevreden van de website voor mijn kinépraktijk. Er worden vele moment voor feedback voorzien en men gaat door tot je écht tevreden bent. Een aanrader!

Jens Rosiers Zaakvoerder
Quote symbol

Dankzij Okappi is Sirius Legal Business één van de meest innoverende advocatenkantoren van België op het vlak van digitalisering. Excellente service, sympathiek team en altijd beschikbaar. Ze denken mee met je business, werken razendsnel en zijn resultaatgericht.

An Haenen Marketing & Relationships Manager
Quote symbol

Bij Okappi hebben we meteen een partner gevonden voor het maken van onze website. We hebben nooit het gevoel gehad dat we één van de klanten zijn, maar vooral gevoeld dat we centraal staan als klant. Het contact liep super vlot, we kregen super snel antwoorden op onze soms “domme” vragen en problemen werden echt. Gewoon gefikst, ook al had het niets met Okappi te maken. Jeroen is een echt people’s-person, contact via Whatsapp voor dringende zaken, en gewoon echt een zeer aangename persoon om mee samen te werken. Echt, ik zou zo opnieuw kiezen voor Okappi!

Fatima Zaakvoerder By Oummi
Quote symbol

Okappi is echt een verlengstuk van ons bedrijf. De dag voor onze launch hielpen ze ons zelfs schoendozen in te scannen zodat we goed van start konden gaan. Ze zorgen altijd voor de ideale oplossing, zijn zeer innovatief en het is gewoon een plezier om met hen te werken!

Lore Zaakvoerder jackie oo
Quote symbol

Okappi is voor ons dé go-to webpartner. Ze leveren keer op keer fantastisch werk en ontwikkelen prachtige websites. Daarnaast staan ze ook voor heldere communicatie en een vlotte samenwerking.

Kenzo & Sam CEO’s Kantoor Kolos

Onze workflow

Sfeerbeeld voor services pagina over copywriting
1

8 stappen naar de ideale webshop

Gesprek

Jouw wensen zijn ons vertrekpunt. We leven ons volledig in jouw verhaal in en kijken samen welke oplossing het best bij je past bij jouw doelen. Het resultaat? Een webshop die toekomstige klanten meteen aantrekt en jouw producten vlot zal verkopen.

Structuur

Deze fase is cruciaal. Een webshop die goed verkoopt, heeft een logische opbouw en intuïtief design nodig. Je klanten moeten immers alles snel kunnen vinden. We werken de structuur uit in een ‘digitale wireframe’. Zo krijg jij vanaf de start een concreet idee hoe je webshop eruit zal zien.

Design

Hoe klanten jou waarnemen, is van groot belang binnen sales.  Daarom zorgen we voor een origineel design dat volledig aansluit bij je merkidentiteit. Onze designers vertrekken van een blank canvas en creëren een unieke webshop.

Ontwikkeling

In deze fase vliegen onze codeurs erin en maken ze jouw nieuwe webshop. Je kan de ontwikkeling ‘live’ volgen in een beveiligde omgeving. Zo zie je jouw eigen webshop beetje per beetje tot leven komen. Leuk, toch? 

Test

We gaan voor niets minder dan een perfecte functionaliteit. Daarom voeren we talloze testen uit en stoppen we pas als alle details goed zitten en jij 100% tevreden bent. 

Lancering

Een groots moment. Jouw webshop wordt de wijde wereld in gestuurd. We plaatsen de shop op de juiste URL, doen een allerlaatste check, één druk op de knop en… start selling! 

Nazorg

We gaan prat op snelle support. Ook na de oplevering blijven we bereikbaar. In het onwaarschijnlijke geval dat er een probleem zou opduiken, antwoorden we je binnen de 24u en zorgen we voor een oplossing. Je website krijgt maandelijkse updates zodat die veilig en performant blijft.

Opleiding

Met een toffe training in verstaanbare taal leren we je hoe je jouw webshop zelf kan aanpassen. Zo kan je zelf (onder andere) foto’s updaten, teksten aanpassen of nieuwe blokken invoegen. Dit geeft je de vrijheid om altijd up-to-date te blijven!

Woocommerce vs. Shopify

Woocommerce: Volledig op maat

Een webshop samen met alle opties van een gewone website. Zo is er ruimte voor blogs over producten of andere relevante inhoud. Ideaal wanneer je al een WordPress website hebt.

Woocommerce: Unieke klantervaring

Je hebt 100% controle over de flow en opbouw van de website en kan dus de klantervaring personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld het afrekenproces op maat instellen. 

Woocommerce: Schaalbaar

Omdat WooCommerce OpenSource is, kan je de webshop makkelijk aanpassen en uitbreiden. Een WooCommerce webshop groeit makkelijk mee met je online business.

Woocommerce: Flexibel design

Je hebt keuze uit een groot gamma aan stijlvolle thema’s. Je eindigt gegarandeerd met een huisstijl volledig afgestemd op jouw merkidentiteit.

Shopify: Een goede basis

Met Shopify kan je een goede basiswebshop maken. Je kan echter weinig (of aan een hoge meerkost) uitbreiden of personaliseren. Als je de aankoopervaring wil koppelen aan blogs of andere content, is Shopify niet de beste keuze.

Shopify: Standaard klantenervaring

Shopify webshops volgen een standaardprocedure, dus je kan de ervaring voor je klanten niet personaliseren. Je hebt geen controle over de flow van de webshop en je bent ook beperkter in de keuze van je design.

Shopify: Plug & Play

Als je snel wil schakelen, is Shopify een een makkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing om in enkele dagen een basiswebshop te lanceren.

Shopify: Budget

De initiële investering ligt aanzienlijk lager dan bij WooCommerce, maar toch is Shopify op lange termijn de minder rendabele optie. Dat komt omdat Shopify werkt met verplichte abonnementen en commissie vraagt op elk item dat je verkoopt.

Een webshop samen met alle opties van een gewone website. Zo is er ruimte voor blogs over producten of andere relevante inhoud. Ideaal wanneer je al een WordPress website hebt.

Je hebt 100% controle over de flow en opbouw van de website en kan dus de klantervaring personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld het afrekenproces op maat instellen. 

Omdat WooCommerce OpenSource is, kan je de webshop makkelijk aanpassen en uitbreiden. Een WooCommerce webshop groeit makkelijk mee met je online business.

Je hebt keuze uit een groot gamma aan stijlvolle thema’s. Je eindigt gegarandeerd met een huisstijl volledig afgestemd op jouw merkidentiteit.

Met Shopify kan je een goede basiswebshop maken. Je kan echter weinig (of aan een hoge meerkost) uitbreiden of personaliseren. Als je de aankoopervaring wil koppelen aan blogs of andere content, is Shopify niet de beste keuze.

Shopify webshops volgen een standaardprocedure, dus je kan de ervaring voor je klanten niet personaliseren. Je hebt geen controle over de flow van de webshop en je bent ook beperkter in de keuze van je design.

Als je snel wil schakelen, is Shopify een een makkelijke en gebruiksvriendelijke oplossing om in enkele dagen een basiswebshop te lanceren.

De initiële investering ligt aanzienlijk lager dan bij WooCommerce, maar toch is Shopify op lange termijn de minder rendabele optie. Dat komt omdat Shopify werkt met verplichte abonnementen en commissie vraagt op elk item dat je verkoopt.

Woocommerce: Volledig op maat

Woocommerce: Unieke klantervaring

Woocommerce: Schaalbaar

Woocommerce: Flexibel design

Shopify: Een goede basis

Shopify: Standaard klantenervaring

Shopify: Plug & Play

Shopify: Budget

Onze cases

Sfeerbeeld voor webshop jackie oo

jackie oo

Webshop

'jackie oo' is een hippe conceptstore voor kinderen en jongeren in hartje Bonheiden. Van webshop tot kassasysteem: we ontwikkelden een totaaloplossing voor deze new kid on the block.

Sirius Legal

Website Webshop

Sirius Legal is een advocatenkantoor gespecialiseerd in all things tech. Met een divers klantenbestand, van start-up tot multinational, verwachten ze enkel het beste. Hoewel hun oude website hoge bezoekcijfers optekende, was het tijd voor een grondige update.

Contact

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wil jij ook zo'n vlotte webshop?

We luisteren graag naar je verhaal. Vul het contactformulier in, geef ons een belletje of kies voor e-mail. Allemaal goed.