Blog | Waarom kiezen voor op maat gemaakte website

Waarom kiezen voor op maat gemaakte website

Het hebben van een op maat gemaakte website biedt verschillende voordelen ten opzichte van het gebruik van een template

Sfeerbeeld voor over pagina over development

Ga voor maatwerk

Het hebben van een op maat gemaakte website biedt verschillende voordelen ten opzichte van het gebruik van een template:

 • 01

  Uniek ontwerp

  Een op maat gemaakte website kan worden ontworpen om specifiek aan de branding van jouw bedrijf te voldoen. Hierdoor onderscheidt het zich van andere websites en past het beter bij jullie unieke identiteit.

 • 02

  Functionaliteit

  Een op maat gemaakte website kan worden ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke functionele vereisten van jouw bedrijf. Hierdoor is het beter geschikt voor jouw behoeften en kan het beter worden aangepast aan jouw specifieke activiteiten.

 • 03

  Schaalbaarheid

  Een op maat gemaakte website kan eenvoudiger worden uitgebreid en aangepast naarmate de behoeften van het bedrijf in de loop van de tijd veranderen, terwijl een template vaak beperkt is in termen van schaalbaarheid en aanpassingsmogelijkheden.

 • 04

  Gebruikerservaring

  Een op maat gemaakte website kan worden ontworpen om een unieke gebruikerservaring te bieden die specifiek is afgestemd op de behoeften van de doelgroep van het bedrijf.

 • 05

  Betere prestaties

  Een op maat gemaakte website kan worden geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties, wat resulteert in snellere laadtijden en betere zoekmachine rankings, terwijl templates vaak minder geoptimaliseerd zijn voor snelheid en prestaties.

 • 06

  Ondersteuning en onderhoud

  Bij een op maat gemaakte website hebben jullie volledig de controle over de code en kunnen we eenvoudiger wijzigingen aanbrengen en onderhoud uitvoeren. Bij templates is dit vaak beperkter en is er vaak afhankelijkheid van derden voor onderhoud en ondersteuning.

Hoewel een op maat gemaakte website duurder kan zijn dan een template, kan het op lange termijn de investering waard zijn vanwege de voordelen die het biedt, zoals hogere conversies, meer klantloyaliteit en betere zoekmachine rankings.

Contacteer ons

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ben je op zoek naar een professionele webpartner?

We zien je graag komen! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Uiteraard kan je ons ook gewoon mailen of een telefoontje doen.

INTERESSANTE ARTIKELS

Sfeerbeeld voor services pagina over copywriting

Nieuwe privacy wetgeving

Website Webshop Webapplicatie

De AVG is sinds mei 2018 van kracht en heeft als doel de bescherming van persoonlijke gegevens van EU-burgers te versterken en de regels voor bedrijven en organisaties die persoonsgegevens verwerken te harmoniseren.

Sfeerbeeld voor services pagina over copywriting

Het verschil tussen webapplicatie en mobiele app

Webapplicatie

Een webapplicatie is een softwaretoepassing die toegankelijk is via een webbrowser op een computer of mobiel apparaat, terwijl een mobiele app een softwaretoepassing is die is ontworpen om te worden gedownload en geïnstalleerd op een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet.