Waarom WordPress?

Als webbureau werken we al jaren met WordPress en zijn wij daarnaast dagelijks bezig met het ontwikkelen van websites. Op deze blog vind je 5 redenen waarom wij fan zijn van Wordpress.

 • 01

  Gebruiksvriendelijkheid

  WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke platforms voor het bouwen en beheren van websites. Het heeft een intuïtieve interface en veel plug-ins die de ontwikkeling en het beheer van een website gemakkelijker maken, zelfs voor beginners.

 • 02

  Flexibiliteit

  WordPress is zeer flexibel en aanpasbaar. We ontwikkelen jouw website op een manier die je kan aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Dit betekent dat je vrijwel elke functie die je nodig hebt kan toevoegen zonder compromissen te maken.

 • 03

  Schaalbaarheid

  WordPress is een schaalbaar platform dat kan worden gebruikt voor kleine persoonlijke websites, maar ook voor de grotere bedrijfswebsites. Het kan gemakkelijk worden uitgebreid en geüpgraded naarmate je website groeit.

 • 04

  Beveiliging

  Zodra een beveiligingslek wordt ontdekt, wordt de software direct geüpdatet. Natuurlijk is het belangrijk om dergelijke updates in de gaten te houden en zo snel mogelijk te installeren.

 • 05

  SEO vriendelijk

  WordPress is zeer zoekmachinevriendelijk. Het is geoptimaliseerd voor SEO en er zijn veel plug-ins beschikbaar om je te helpen je website te optimaliseren voor zoekmachines.

 • 06

  Gratis

  WordPress CMS is open source en gratis te downloaden via nl.wordpress.org. Niet onbelangrijk, een goede hosting provider en iemand die je website vorm geeft kost wel degelijk geld.

 • 07

  Samengevat

  Kortom, WordPress biedt veel voordelen en is een populaire keuze voor zowel beginners als gevorderde gebruikers die een flexibele, gebruiksvriendelijke en schaalbare website willen bouwen en beheren.