Web Development Antwerpen_

Hogere efficiëntie, minder fouten

Waarom niet?

Laat je gegevens achter en we contacteren je graag vrijblijvend voor een woordje uitleg of om verdere stappen te bepreken.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

0032 (0)15 68 94 08

0032 (0)15 68 94 08

Okappi | Web -en applicatiebouwers

Flexibiliteit is niet meer weg te denken in de wereld van vandaag.

Een onderneming wordt iedere dag geconfronteerd met processen die continue in verandering zijn. Hierdoor verandert de manier van werken. Merk je zelf dat het soms wat vlotter kan of ervaar je de nodige problemen met je huidige software? Denk je dat het allemaal wat eenvoudiger kan? Software op maat van de huidige (en toekomstige) behoeften kan daar een oplossing in bieden. Jij vraagt, wij draaien.

Op basis van een grondige analyse formuleren we een oplossing op jouw maat. Hierbij streven we maar 1 doel na, digitalisatie en efficiëntie brengen binnen de huidige structuur en de bedrijfsprocessen. Dit kan met een nieuw ontwikkelde software of als aanvulling op bestaande pakketten. Zolang het maar gebruikersvriendelijk is en er tijd bespaard wordt. 

Hoe gaan we dan te werk? Web development is problem solving: trial and error. Want wat voor de ene goed werkt is voor de andere niet voldoende. Inzicht in onze klant en zijn bedrijf stellen ons in staat het onderliggend probleem te definiëren. Op die manier komen we te weten wat je precies voor ogen hebt en gaan we voor jou aan de slag. Samen leggen we de basis om de meest optimale software op maat te ontwikkelen.

Spannend! We hebben zonet de interne uitdaging gedefinieerd en een gepaste oplossing bedacht. Je krijgt van ons een eerste view en van daaruit gaan we verder. We blijven ontwikkelen tot het helemaal goed zit. Klaar voor verandering?

1.

Listen: We luisteren naar je wensen, deze vormen ons vertrekpunt. We bepalen je doelen en kijken hoe we het best kunnen helpen. Afspraken worden gemaakt en we zetten de eerste stappen richting jouw digitale oplossing.

2.

Analyse: De doelen uit stap één worden omgezet naar functionaliteiten. We zorgen voor efficiëntie en structuur. Jouw probleem oplossen is daarbij het hoofddoel. Waar het moeilijk is, proberen wij het makkelijk te maken.

3.

Create: Start van de ontwikkeling. Ook hier vergeten we je niet. In iedere stap van het proces blijven we in contact, voorzien we je van updates. Hierdoor missen we niks onderweg.

4.

Test: Test en re-test. We stoppen pas als je 100 % tevreden bent, en geen seconde vroeger. 

5.

Launch: Hell yeah!

Web Development | Okappi | Laravel applicatie contactbeheer

{{ Inspiring::quote() }}

waarom

okappi?

Persoonlijk contact

We houden niet van voorgekauwde software, dat had je misschien al door. We willen jou en je bedrijf beter leren kennen en hoe kan dit beter dan met een persoonlijk gesprek. Zo weten we perfect wat we voor jullie kunnen betekenen. 

Behoefteanalyse

We zijn overtuigd dat we door de juiste vragen te stellen een duidelijk beeld van jouw verwachtingen kunnen vormen. Elk project start dan ook met een behoefteanalyse. Samen stippelen we de route uit en bereiken we jouw doel, da's beloofd! 

Ondersteuning

Digitalisatie staat nooit stil, daar zijn we ons goed van bewust. Bij Okappi is het onze prioriteit om onze klanten te allen tijde snel te ondersteunen met hun vragen en het up-to-date houden van de toepassingen. Dat is onze garantie.

Responsive Design

Vandaag de dag is mobiel niet meer weg te denken. Zo gebruikt bijna 70% van de belgen bij voorkeur zijn smartphone om snel informatie te vinden. Bij de ontwikkeling vertrekken we bij Okappi altijd vanuit de mobiele versie (mobile first, voor de techneuten onder ons). Zo garanderen we de meest optimale ervaring op zowel smartphone, tablet als desktop. 

SEO

Het internet is over de jaren heen enorm geëvolueerd en het belang van de zoekmachines (Google en Bing) is ongelofelijk toegenomen. Het is dus essentieel om goed gevonden te worden en hoog in de ranking te verschijnen. Een goed opgebouwde website en een zorgvoldig uitgekiende content is hierbij key. Wij zorgen ervoor dat de basis correct gelegd wordt en begeleiden je bij het samenstellen van de content. Tijdens onze eerste kennismaking lichten we dit graag verder toe.

Snelheid

Wist je dat 40% van je bezoekers je website verlaat indien de laadtijd langer is dan 3 seconden? En nog veel erger, 80% komt gewoon niet meer terug. Absoluut te vermijden dus. Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat een website snel laadt? 

Hoe kunnen we van staart gaan?

contacteer ons meer info

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of bekijk dit informatief filmpje over okapi's.