Arrow left

Diensten

  • Grafisch ontwerp
  • Website op maat
  • WordPress
Klant
Add Home
Website

De website van AddHome moest zo robuust zijn als de containerunits die ze neerzetten. De website die we opleverden werd gebouwd in WordPress en voorzien van een custom theme, naar een ontwerp van design agency Kantoor Kolos. Bij een website als deze is conversie uiterst belangrijk. Door enkele slimme ontwerpkeuzes leiden we de klant naar hun ideale container, om zo snel over te gaan tot aankoop. De navigatie weglaten is een handig trucje om tot ideale conversie te komen.

Sfeerbeeld voor cases pagina over Addhome

Een robuuste site voor stevige units

Kantoor Kolos ontwierp een volledig custom ontwerp dat volledig is afgestemd op de behoeften en wensen van AddHome. Dankzij de vernieuwde website gingen het aantal leads de hoogte in. Job well done.

Focus op conversie

Het focussen op conversie is belangrijk. Wanneer een website of specifieke pagina een hogere conversieratio heeft, betekent dit dat meer bezoekers de gewenste actie uitvoeren, zoals het invullen van een formulier of het plaatsen van een bestelling. Dit kan leiden tot meer omzet, leads of aanvragen, afhankelijk van het doel van de website.

Integratie met Teamleader CRM

Integratie met Teamleader CRM betekent dat Teamleader CRM naadloos kan worden geïntegreerd met andere systemen of tools. Hierdoor kunnen bedrijven hun productiviteit en efficiëntie verbeteren, omdat het hen in staat stelt om gegevens te centraliseren en te automatiseren, waardoor handmatige taken worden verminderd en het risico op fouten wordt verkleind. Het stelt gebruikers ook in staat om beter geïnformeerd beslissingen te nemen, omdat ze toegang hebben tot een uitgebreide set gegevens die in real-time worden bijgewerkt.

Homepagina van custom website van Addhome Realisatiespagina van custom website van Addhome

Meer werk

Sfeerbeeld voor cases pagina van Alto.biz

Alto

Health in Progress

Ben je op zoek naar een professionele webpartner?

We zien je graag komen! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Uiteraard kan je ons ook gewoon mailen of een telefoontje doen.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.