Arrow left

Diensten

  • Grafisch ontwerp
  • Website op maat
  • WordPress
Klant
Arco
Website

Met state-of-the-art digitalisering optimaliseert Arco informatiestromen, documentbeheer en workflows bij bedrijven. Arco’s innovatieve technologieën worden helder gepresenteerd dankzij het eigentijdse design en de duidelijke teksten van de website.

Arco case Okappi

In samenwerking met Kantoor Kolos

Arco wil tijd teruggeven aan toegewijde professionals door een breed aantal taken binnen het bedrijfsleven te digitaliseren en automatiseren. Arco was op zoek naar een eigentijdse website die helder de meerwaarde van hun technologische hoogstandjes kon communiceren. Gezien de omvang en complexiteit van dit project brachten we verschillende expertises samen om een toonaangevende website te realiseren.

Homepagina van custom website van Arco

Een straffe mix van strategie, webdesign en technisch copywriting

Samen met Kantoor Kolos ging Arco aan de slag om een solide rebrandingstrategie te ontwikkelen. Hun doel? Een professioneel totaalplaatje met een helder verhaal, duidelijke teksten, naadloze development en een huisstijl die zowel jeugdige dynamiek als vertrouwen uitstraalde.

Mockups van custom website van Arco

Toekomstbestendige huisstijl en webdesign

De visuele stijl van de website hield nog vast aan de jaren ’90 (toen Arco werd opgericht) en vroeg om een grondige update. Arco wilde een jeugdiger imago reflecteren, zonder in te boeten aan betrouwbaarheid. Een moderne look die toch vertrouwd aanvoelt. Belangrijk was ook dat het design flexibel genoeg was om mee te groeien met Arco’s activiteiten. Kantoor Kolos ging aan de slag en zorgde voor een tijdloos en herkenbaar design.

Mockup van custom website van Arco

Inzetten op een vlotte gebruikerservaring

Arco heeft een uitgebreid aanbod aan diensten en producten, die je volledig modulair kan combineren tot een unieke oplossing. De eerste focus was het ontwerpen van een logische structuur die vertaald werd naar een intuïtieve navigatie. Zo hebben websitebezoekers altijd een helder overzicht.

Mockups van custom website van Arco

Technisch copywriting voor een duidelijk verhaal

Om Arco’s verhaal helder te vertellen, moest de technische en best wel complexe materie vertaald worden naar vlotte teksten die voor iedereen te begrijpen zijn. Een taak waarbij onze technische schrijfster zich volledig in haar element voelde! Op basis van diepte-interviews bepaalden we welke informatie relevant was en hoe die het beste gepresenteerd kon worden. Zo plaatsten we onder andere de klantenvoordelen in de spotlight, gebruikten we herkenbare voorbeelden en werden technische details bewaard voor de product onepagers. Het resultaat? Begrijpelijke en converterende teksten.

Mockups van custom website van Arco

Meer werk

Sfeerbeeld voor cases pagina van Alto.biz

Alto

Health in Progress

Ben je op zoek naar een professionele webpartner?

We zien je graag komen! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Uiteraard kan je ons ook gewoon mailen of een telefoontje doen.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.