Arrow left

Diensten

  • Laravel
  • PHP
  • Vue JS
  • Website op maat
  • WordPress
Klant
Okappi
Website

Ook voor de teksten van onze eigen website schakelden we een professionele copywriter in. Uiteraard hebben we daar zo onze redenen voor…

Straffe website teksten voor een straffe website

Ieder zijn expertise

Alles zelf proberen te doen, kost veel tijd en levert vaak niet het beste resultaat op. Bij Okappi geloven we in de kracht van expertise. Wij zijn dan wel code-addicts en design-magicians, schrijven is niet echt ons ding. Daarom riepen we voor onze eigen website de hulp in van een professionele copywriter, die sindsdien ook al onze content creation verzorgt. En dat werkt perfect.

Straffe website teksten voor een straffe website

Klantgerichte inhoud en teksten

Een veelgemaakte fout is té veel gefocust zijn op het eigen verhaal bij het uitwerken van de website teksten. Alles vanuit je eigen perspectief zien, werkt gewoon niet. Dankzij professionele copywriting werd ons verhaal vertaald naar wat onze klanten echt nodig hebben en waar ze naar op zoek zijn. Een belangrijke rode draad die je in alle teksten terugvindt.

Professionele copywriter creëert klantgerichte inhoud

Een objectieve blik

Een copywriter is een externe, objectieve partij die een fris perspectief werpt op je eigen interne werking en dienstverlening. Copywriter Sarah bracht nieuwe ideeën en inzichten aan die we zelf over het hoofd hadden gezien. Sommige zaken die wij als vanzelfsprekend beschouwden, werden dan weer extra benadrukt. Daarnaasr pakten we ook enkele pijnpunten in onze content- en communicatiestrategie aan.

Externe copywriter biedt een objectieve blik en nieuwe inzichten
Quote symbol

Werken aan je website teksten, is werken aan je eigen identiteit en groei als bedrijf.

Foto Jeroen
Jeroen Bartels
Zaakvoerder Okappi
Quote symbol

Vanaf het begin was Sarah meteen betrokken, begreep ze snel onze visie en stelde ze de juiste vragen. Het resultaat was een goed gestructureerde website met heldere en krachtige webcopy die precies uitdrukt wat wij willen overbrengen. Ze bracht ook nieuwe invalshoeken aan waardoor onze teksten uniek én opvallend zijn!

Arno & Johan
Zaakvoerders Aikon

Technisch schrijven

Het Okappi-team spreekt vloeiend technisch jargon. Code en design zijn onze tweede taal en comfortzone. Ook daar helpt onze copywriter weer: ze zet complexe technische onderwerpen om naar begrijpbare en toegankelijke teksten en blogs. Een absolute must om een breed publiek te overtuigen van onze expertise.

Copywriter vertaalt technische onderwerpen naar begrijpbare teksten
Straffe website teksten voor een straffe website Copywriter vertaalt technische onderwerpen naar begrijpbare teksten Professionele copywriter creëert klantgerichte inhoud Externe copywriter biedt een objectieve blik en nieuwe inzichten

Meer werk

Arco case Okappi

Arco

SNF Vastgoed

Ben je op zoek naar een professionele webpartner?

We zien je graag komen! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Uiteraard kan je ons ook gewoon mailen of een telefoontje doen.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.