Arrow left

Diensten

  • Laravel
  • PHP
  • Vue JS
  • Webshop op maat
  • WooCommerce
  • WordPress
Klant
MegaTool

De Megatool webshop bewijst dat een kwalitatieve webshop op maat niet duur hoeft te zijn. De online shop laadt razendsnel, is volledig responsive, heeft een gepersonaliseerd design, is klantvriendelijk en makkelijk te beheren. Topkwaliteit aan een eerlijke prijs, zo zien we het graag.

Indrukwekkende webshop met scherpe prijzen

Bevorder de groei van je bedrijf met een B2B webshop

Groothandel MegaTool verkoopt een breed scala aan technische en chemische producten, gereedschappen en materialen. Ze hebben een uitgebreid assortiment professionele oplossingen voor de metaalindustrie. Hoewel particulieren ook welkom zijn, richt MegaTool zich vooral op professionele klanten. De keuze om ook online te verkopen, was een strategische beslissing om het bedrijf te laten groeien.

Groothandel MegaTool B2B webshop met technische en chemische producten

Meer dan 1000 verschillende producten

De webshop biedt meer dan 1000 verschillende producten, en met geavanceerde zoekopties en uitgebreide filters kunnen klanten snel vinden wat ze nodig hebben. Het gebruiksvriendelijke en intuïtieve design zorgt voor een soepele customer journey van start tot finish.

Meer dan 1000 verschillende producten in de MegaTool webshop

Webshop met complex prijsbeheer

Omdat Megatool zich voornamelijk focust op B2B-klanten, krijgen professionele klanten ook andere prijzen te zien wanneer ze zich aanmelden met hun BTW-nummer. Daarnaast werden ook volumekortingen voorzien.

Complex prijsbeheer voor B2B klanten in de MegaTool webshop
Indrukwekkende webshop met scherpe prijzen Indrukwekkende webshop met scherpe prijzen Complex prijsbeheer voor B2B klanten in de MegaTool webshop Meer dan 1000 verschillende producten in de MegaTool webshop Groothandel MegaTool B2B webshop met technische en chemische producten

Meer werk

Sfeerbeeld voor cases pagina van Alto.biz

Alto

Sirius Legal

Ben je op zoek naar een professionele webpartner?

We zien je graag komen! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Uiteraard kan je ons ook gewoon mailen of een telefoontje doen.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.