/

Websites

Add Home_

Add Home is een jonge en dynamische startup die multi-inzetbare containerunits 'op maat' produceert. Zeuren de kinderen al lang voor die extra speelkamer? Of een AIRBNB op dat afgelegen plekje in de tuin? Echt alles is mogelijk. Met veel plezier bouwden we voor hen een website met de focus op het maximaliseren van conversie.  

0032 (0)15 68 94 08

0032 (0)15 68 94 08

Okappi | Web -en applicatiebouwers
Niet alleen de digitale wereld is voortdurend in verandering, ook de vastgoedmarkt is continue in beweging. Zo kwamen we in contact met Add Home, een jong, Belgisch bedrijf dat perfect inspeelt op de wensen van de huidige woonmarkt. Dit doen ze door de productie van kwalitatieve containertoepassingen -en woningen.
Klant: Add home
Branche: Vastgoed
Hoofdkantoor: Waregem
Project: add-home.be
Webdesign | Okappi | Mechelen | Wordpress-site met Elementor

About Add Home

Voor de lancering van Add-home was er nood aan een goed converterende website die gemakkelijk inzetbaar is via de verschillende online kanalen. Vandaag de dag is het mogelijk om het gedrag van je bezoekers op een heel gedetailleerde manier te analyseren. Op basis van hun surfgedrag kunnen er betere marketingresultaten behaald worden.

Project Development

Na een aangename kennismaking en een uitgebreide behoefteanalyse kregen we meer inzicht in de wensen van Basiel en Gert-Jan. Het doel is om mensen langer op de website te houden, dit door op de juiste tijdstippen de juiste info te geven (zonder te vervelen). De gedachte hierachter is mensen zo goed mogelijk te informeren zodat ze overgaan tot actie.

“Okappi heeft me begeleid om de beste online oplossing te vinden voor onze start-up, Add Home.”

Een belangrijk punt in deze case was de aanpasbaarheid van de website op basis van het gedrag van bezoekers, om zo de conversiegraad continue te kunnen blijven verbeteren. Door het gebruik van Elementor geven we Add Home de mogelijkheid zelf aanpassingen door te voeren aan de website.

“Op een snelle en betaalbare manier een website laten bouwen, dat was onze wens. Als start-up heb je niet de tijd om uren heen en weer te praten over ieder detail, maar wil je wel een jong ontwerp dat de essentie dient. Okappi wist dit perfect op te lossen en te beantwoorden.”

Webdesign | Okappi | Mechelen | Wordpress-site met Elementor

Add Home functionaliteiten

Hoe hebben we dit net bereikt?

  • De website van Add Home maakt gebruik van WordPress (CMS).
  • We hebben een custom theme gebouwd in de Elementor pagebuilder. Add Home kan hierdoor zelf elementen toevoegen of wijzigen.
  • De website werd geoptimaliseerd op vlak van snelheid, responsiveness en veiligheid (kenmerken die hoog doen scoren in Google).

Good to know

Onze samenwerking met Add-home loopt verder in de toekomst. Na een eerste succesvolle website slaan we nu de handen in elkaar voor een blogpagina met focus op organische vindbaarheid (SEO). Stay tuned for more updates.

Contacteer ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of bekijk dit informatief filmpje over okapi's.