Visueel indrukwekkende website met strategische opzet en copy

In samenwerking met kantoor Kolos.

AIKON Producties is net zoals Okappi geboren en getogen in Mechelen. Met veel passie, toewijding en een indrukwekkende brok expertise brengen ze verhalen tot leven met tijdloze fotografie, professionele video’s en straffe reclamecampagnes. Foto- en videografie van de hoogste plank geproduceerd door een warm en menselijk bedrijf. Dat moest elk aspect van de website uitstralen. 

Een toonbeeld van webperfectie

Aikon Producties is een ambitieuze speler binnen een bijzonder competitieve markt. Voor de groei van hun bedrijf was het belangrijk dat de nieuwe website hun identiteit exact reflecteerde: hun betrokkenheid, expertise en superieure beelden. Het eindresultaat is een pareltje van een website, en een perfect voorbeeld van wat je kan bereiken wanneer je werkelijk alles in de strijd gooit!

Strategische copy en content

Aikon Producties specialiseert zich in het meer exclusieve segment van grootschalige reclamecampagnes: iconische en tijdloze beelden die een toegankelijk verhaal vertellen. Cruciaal was dat ze zich duidelijk wilden profileren en een website neerzetten die 100% aansloot bij hun identiteit. Dankzij meerdere strategische workshops en een nauwe samenwerking tussen onze copywriter en het Aikon-team, werkten we een zorgvuldig uitgedachte contentstructuur uit samen met teksten die Aikon volledig op het lijf waren geschreven.

Visuele krachtpatser

De website heeft een stijlvolle en minimalistische look en is toch heel toegankelijk: helemaal Aikon dus! Gezien de industrie waarin Aikon werkt, moest het ook een dynamisch geheel worden vol video’s, bewegende beelden en animaties. Onze ontwikkelaars kregen pretlichtjes in de ogen door deze technische uitdaging.

Een harmonieuze samenwerking

Van start tot finish vroeg dit project om een intense samenwerking tussen onze strategische copywriter, de designers en developers. Het resultaat is een absoluut grave website in zijn totaliteit. Dankzij de toffe samenwerking konden we een consistent geheel van strategie, tekst, beeld, structuur en ontwikkeling creëren. Alle onderdelen van de website komen perfect samen en vloeien vlot in elkaar over. Het eindresultaat geeft dan ook perfect de merkidentiteit van Aikon weer. Zo’n projecten willen we wel vaker doen!

Onze tevreden klanten

Contact

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Sfeerbeeld voor de contactpagina van okappi